סלט תפוחי אדמה קלויים חמים עם ארטישוק עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 179 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. אם יש לכם חומץ יין, צלפים, תפוחי אדמה דקים עור, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. וזה טוב. נסו סלט תפוחי אדמה קלוי חם, סלט תפוחי אדמה קלוי חם, ו סלט בטטה קלוי עם רוטב צ'אטני חם (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת אפייה של 12 על 15 אינץ', מערבבים תפוחי אדמה עם 1/2 כפית שמן זית; מפזרים 1/2 כפית מלח ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
תפוח אדמה
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
אופים בתנור רגיל או הסעה 400, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה משחימים ומכרז כאשר פירסינג, 25 עד 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
בינתיים, לשטוף ארטישוק טרי; לקצץ את קצות גזע דהוי. להיפרד ולהשליך עלים חיצוניים גסים למטה כדי רך, ירוק חיוור הפנימי אלה.
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
4
חותכים את קצות הארטישוק הקוצני, סיבי גס פארה מגבעולים, וחותכים חצי לאורכו. עם סכין קטנה וחדה, לקצץ מרכזים מטושטשים ולהשליך (ראה הערות).
מרכיבים שתצטרך
ארטישוק
ציוד שתשתמש בו
סכין
5
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, להביא מים 1/2 כוס ומיץ לימון לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מוסיפים ארטישוק ו 1/4 כפית מלח; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים עד ארטישוק רך כאשר פירסינג, על 10 דקות (אם באמצעות לבבות ארטישוק קפוא, לדלג שלב 2 ומבשלים רק 3 עד 4 דקות). לחשוף ולהרתיח, ערבוב לעתים קרובות, עד שרוב הנוזל התאדה.