סלט תפוחי אדמה של סבתא
סלט תפוחי האדמה של סבתא הוא תוספת ל-24 סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -4 גרם חלבון , 8 גרם שומן , וסה"כ 185 קלוריות . תמורת 52 סנט למנה , מתכון זה מכסה 8% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות וקנו ביצים קשות, בצל ירוק, ביצים ועוד מספר מצרכים להכנה עוד היום. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על תזונה צמחונית ללא גלוטן ולקטו-אובו . מההכנה ועד לצלחת, מתכון זה אורך כשעה . ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום העצמאות ה-4 ביולי . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . ציון זה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את עוגת הריבס של סבתא ב' , את פאי האננס של סבתא אינז ואת קרקרים של תפוחים של סבתא .
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה בסיר ומכסים במים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 15-20 דקות או עד שהם רכים.
סננו. כשהם קרים מספיק כדי לטפל בהם, קלפו ופרסו תפוחי אדמה; קררו לחלוטין.
לרוטב, בסיר כפול או בקערה ממתכת מעל מים רותחים, מחממים מים, חמאה וחומץ עד שהחמאה נמסה. בקערה קטנה, טורפים ביצים; מוסיפים סוכר וקורנפלור.
מוסיפים לתערובת החמאה; מבשלים ומערבבים במשך 5-7 דקות או עד להסמכה.
מעבירים לקערה גדולה; מצננים לחלוטין.
בקערה קטנה, מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצפת יציבה. מערבבים את מירקל וויט לתוך תערובת הרוטב הקרה; מקפלים פנימה את הקצפת. מוסיפים בצל, בצל ירוק, מלח ופלפל.
מוסיפים תפוחי אדמה; מערבבים קלות לאיחוד. מקררים, מכוסה, עד לצינון.
להגשה, מפזרים מעל ביצים קשות; מפזרים פפריקה.