סלמון, אורז ועגבניות מטוגנות
אם יש לך מים, שמן צמחי, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון מוקפץ עם אורז ועגבניות, עגבניות קארי קלויות עם פאניר מטוגן ואורז, ו סלמון מטוגן אורז.
הוראות
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר. מתבלים עם 1 כף פלפל לימון ו 1/2 כף שמיר עשב. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות.
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני.
מניחים סלמון במחבת, ומבשלים 20 דקות, הופך פעם אחת, עד משחימים קלות בקלות flaked עם מזלג. תניח בצד.
מתבלים את פרוסות העגבניות עם נשאר פלפל לימון ושמיר.
מניחים את הביצים והקמח ב 2 מנות נפרדות. טובלים כל פרוסת עגבניות בביצה כדי מעיל, ולאחר מכן לחץ על הקמח, ציפוי שני הצדדים.
חום שנותר שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מניחים פרוסות עגבניות במחבת, ומבשלים 5 דקות בכל צד, עד השחמה קלה.
מגישים סלמון על האורז מבושל, העליון עם עגבניות מטוגנות.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone]()
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.