קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות31
מגזין

סלמון, אורז ועגבניות מטוגנות

סלמון, אורז ועגבניות מטוגנות
אם יש לך מים, שמן צמחי, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון מוקפץ עם אורז ועגבניות, עגבניות קארי קלויות עם פאניר מטוגן ואורז, ו סלמון מטוגן אורז.

הוראות

1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר. מתבלים עם 1 כף פלפל לימון ו 1/2 כף שמיר עשב. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל לימוןפלפל לימון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים סלמון במחבת, ומבשלים 20 דקות, הופך פעם אחת, עד משחימים קלות בקלות flaked עם מזלג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מתבלים את פרוסות העגבניות עם נשאר פלפל לימון ושמיר.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
פלפל לימוןפלפל לימון
ענפי שמיר טריים שנקטפוענפי שמיר טריים שנקטפו
5
מניחים את הביצים והקמח ב 2 מנות נפרדות. טובלים כל פרוסת עגבניות בביצה כדי מעיל, ולאחר מכן לחץ על הקמח, ציפוי שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
חום שנותר שמן במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים פרוסות עגבניות במחבת, ומבשלים 5 דקות בכל צד, עד השחמה קלה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מגישים סלמון על האורז מבושל, העליון עם עגבניות מטוגנות.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Tenuta di Nozzole Le Bruniche Chardone
Nozzole Le Bruniche הוא ביטוי אלגנטי וייחודי של מגוון שרדונה, עם זר נקי, ריחני של פירות לבנים וטרופיים לקזז על ידי ניואנסים קלים של טוסט. על החיך, זה מראה איזון מעולה של בשלות פירות מודגש על ידי חומציות טרייה ומבנה של גוף בינוני, עם רושם כולל של מורכבות עדינה. אלה חוזרים על עצמם בגימור הנקי והמתמשך, המסתיים בנימה עדינה וטעימה.