אם יש לך מים, שמן צמחי, עגבניות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: סלמון מוקפץ עם אורז ועגבניות, עגבניות קארי קלויות עם פאניר מטוגן ואורז, ו סלמון מטוגן אורז.
הוראות
1
מביאים את האורז והמים לרתיחה בסיר. מתבלים עם 1 כף פלפל לימון ו 1/2 כף שמיר עשב. להפחית את החום נמוך, לכסות, ומבשלים 20 דקות.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.