סלמון אפוי במלח עם רוטב חמאה פרוסקו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סלמון אפוי מלח עם רוטב חמאה פרוסקו. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 54 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 506 קלוריות. אם יש לך פרוסקו, בצל ירוק, מלח ים ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ראשוני ופסקטריאני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. סלמון אפוי במלח עם שומר, צלפים וכתום, סלמון בר אפוי במלח עם עגבניות אייולי ותפוחי אדמה, ו סנאפר אדום אפוי במלח עם רוטב Romesco דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר קלף. בקערה גדולה מאוד, מערבבים היטב את החלבונים ומלח כשר. על גיליון האפייה, טופס חלק מתערובת המלח למיטה מלבנית 1 אינץ 'גדול יותר מאשר חתיכת סלמון ו 1 אינץ' עמוק. מניחים את הסלמון במרכז תערובת המלח ומתבלים אותו בפנים במלח ים ופלפל. לארוז את המלח שנותר סביבו, לחיצה על המלח נגד הדגים כך שהוא שומר.
אופים את הסלמון במשך כ -50 דקות, או עד מדחום שנקרא מיידית מוכנס דרך קרום המלח לתוך החלק העבה ביותר של הדגים רושמים 125 אם אתה אוהב פס נדיר, או 130 לדגים מבושלים יותר ביסודיות.
הסר את הסלמון מהתנור ולתת לו לנוח במשך 15 דקות.
בינתיים, בסיר קטן, מבשלים את הפרוסקו ואת הגדוד לבנים על חום גבוה בינוני עד הנוזל מצטמצם 2 כפות, על 15 דקות. להפחית את החום נמוך להקציף בחמאה, 1 נתח בכל פעם, לוודא שהוא משולב באופן מלא לפני הוספת יותר; לא להרתיח. מערבבים את הירוקים בצל ירוק ומתבלים במלח ים ופלפל.
באמצעות החלק האחורי של סכין משונן, לדפוק לאורך קצה קרום המלח כדי לפצח אותו, ואז להכניס את להב הסכין כדי לשחרר את הקרום; בזהירות להרים את החתיכות. עם 2 מזלגות גדולים, לקלף את עור הסלמון לגרד את הבשר הכהה. הרם את הדג מהעצמות והעברהלצלחות. כפית את הרוטב על הסלמון ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה "טרנטדיו לה סטוריה" עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
![טרנטדיו שרדונה סטוריה]()
טרנטדיו שרדונה סטוריה
שרדונה 2014, חוף סונומה, אופייני למגוון עם ניחוחות של תפוחים, אפרסקים לבנים והדרים. עם זמן רב יותר בניחוחות זכוכית מגוונת של אגוז מוסקט, טוסט קל וניל באים לשחק יחד עם הצעה של אננס ולימונים מאייר בשלים. הפה מרגיש פריך ומאופק עם מינרליות ברורה וטוהר של פירות. עשיר, אלגנטי ומאוזן להפליא.