סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוקים להתענג
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, עגבניות-צימוקים, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 90% המנה הזאת מעולה. נסו סלמון בגריל בעלי ענבים עם עגבניות צימוקים להתענג, סלמון בגריל על הקרש עם תבלין ענבים, ו סלמון בגריל עם תירס, עגבניות ואבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים פילה סלמון באופן שווה עם מלח ופלפל; להפריש.
לגזור את כל בולט נובעת מעלי ענבים.
מקום 2 או 3 חופפים עלי ענבים על משטח העבודה.
מניחים פילה סלמון אחד, צד העור למטה, במרכז העלים. מקפלים עלי ענבים למעלה ושוב סלמון, לטפוח בעדינות כדי לאטום ככל האפשר.
מברשת עלים עם שמן זית כדי לעזור לאטום את הקצוות. חזור עם שאריות סלמון ועלי ענבים.
מנות גריל, מכוסות במכסה גריל, מעל חום בינוני (300 עד 35
5 עד 6 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness. (עלי ענבים יהיה חרוך קלות.)
מגישים מיד עם רוטב עגבניות-צימוקים.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה נהר רוסית La Crema. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 28 דולר.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.