קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות65
מגזין

סלמון בגריל עם לימון סויה

סלמון בגריל עם לימון סויה
סלמון בגריל לימון סויה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 34 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, שן שום, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה מושלם עבור יום העצמאות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית נסו סלמון בגריל לימון, סלמון בגריל לימון, ו סלמון בגריל לימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב את 6 החומרים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
2
הוסף סלמון לשקית; חותם. להשרות במקרר 40 דקות, מפנה פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
סלמוןסלמון
3
הכן גריל.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
הסר דגים משקית, ומרינדה מילואים.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
5
מניחים דגים על מתלה גריל מצופה ספריי בישול, צד העור למטה; גריל 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
דגים מברשת עם המרינדה שמורות; להשליך את המרינדה הנותרים. דג מעייל קל עם ספריי בישול. הפוך דגים מעל; גריל 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מרינדהמרינדה
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
7
מקשטים עם בצל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה אחוזת רושיולי עם דירוג של 4.3 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.