סלמון כבוש ושרימפס יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 171 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם לימון, מלח, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מעושן-כבוש, סלמון מבושל, ו סלמון בגריל עם שומר כבוש.
הוראות
1
יוצקים מים לסיר גדול לעומק של 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיפים 1 1/2 כפיות כבישה תבלין, מלח ולימון; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים סלמון ושרימפס; מבשלים 7 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדקים עם מזלג והשרימפס נעשים.
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרדונה Tenuta di Nozzole Le Bruniche. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.