סלמון מעושן ונרפא עם גרידת תפוז
אם יש לך כוסברה הקרקע, פילה סלמון לחתוך במרכז, סוכר חום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הוודקה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וודקה ברד. כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. עם כפית ציון של 71% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: מלח נרפא סלמון עם וודקה, ערער, רוזמרין & לימון גרידת, סיידר תפוחים נרפא סלמון מעושן, ו סלמון נרפא מעושן מתוק של כלבי רכב.
הוראות
להרכיב את המעשן על ידי הפצת 1/2 כוס קטנה, שבבי עץ יבש על החלק התחתון של המעשן, ולאחר מכן למקם את מגש טפטוף מתלה ישירות על השבבים. (לחבר מושבעים אסדת מעשן, קו ווק או אלומיניום חד פעמי תבנית אפייה עם רדיד כבד חובה להפיץ עם שבבי עץ יבש; העליון עם שכבה נוספת של foilto לתפוס טפטוף ומתלה. מכסים את הווק או מחבת על ידי איטום זה בחוזקה עם מכסה או גיליון של נייר.)
באזור מאוורר היטב, להגדיר את המעשן מעל חום גבוה. לאחר 1 דקה, כאשר העשן עולה מכל הצדדים, לשים את הסלמון על המדף, צד העור למטה. כיסוי ועשן במשך 20 שניות. הזז את החום; עשן במשך 30 שניות יותר.
הגדר את הסלמון, צד עור למעלה, בתבנית אפיית זכוכית.
מערבבים את המלח, סוכר חום, כוסברה וגלידת תפוזים; לשפשף את תערובת התבלינים ואת הוודקה על שני הצדדים של הסלמון. מכסים ומקררים במשך 3 ימים, הופכים מדי יום.
יש לשטוף את פילה הסלמון להתייבש. באמצעות סכין חדה, לחתוך דק את הסלמון בזווית, חיתוך לכיוון הזנב, לשרת.