סלמון מצופה קוקוס ברוטב ברביקיו תמרינדי
המתכון סלמון מצופה קוקוס עם רוטב ברביקיו תמרינדי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 390 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך קוקוס, רוטב סויה, כורכום טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה קוקוס ברוטב צ'ילי קוקוס, כנפי עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה תמרינד, ו שרימפס קוקוס עם רוטב ג'ינג'ר תמרינדי.
הוראות
כדי להכין רוטב, שמן קנולה חום בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף זנגביל ושום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים 1 כוס מים חמים, תמצית תמרינד, סוכר חום ופלפל אדום טחון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים ברוטב סויה מתוק ושמן שומשום כהה.
כדי להכין סלמון, לשלב panko, קוקוס, כורכום בקערה רדודה.
מפזרים סלמון באופן שווה עם מלח, כוסברה, ופלפל. לדלות פילה בתערובת panko.
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
הוסף פילה סלמון למחבת, צד העור למעלה; לבשל 2 דקות. בזהירות להפוך פילה מעל; מחבת מקום בתנור.
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![חנה שרדונה]()
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.