קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

סלמון מצופה קוקוס ברוטב ברביקיו תמרינדי

סלמון מצופה קוקוס ברוטב ברביקיו תמרינדי
המתכון סלמון מצופה קוקוס עם רוטב ברביקיו תמרינדי יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 390 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך קוקוס, רוטב סויה, כורכום טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב panko אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בראוני מצופה פאנקו כקינוח. מתכונים דומים: סלמון מצופה קוקוס ברוטב צ'ילי קוקוס, כנפי עוף בגריל עם רוטב ברביקיו צ'יפוטלה תמרינד, ו שרימפס קוקוס עם רוטב ג'ינג'ר תמרינדי.

הוראות

1
כדי להכין רוטב, שמן קנולה חום בסיר בינוני על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
להוסיף שאלוט למחבת; לטגן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
להוסיף זנגביל ושום; saut 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
4
הוסף רסק עגבניות; לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים 1 כוס מים חמים, תמצית תמרינד, סוכר חום ופלפל אדום טחון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
תמצית תמרינדיתמצית תמרינדי
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
6
הסר מהחום; מערבבים ברוטב סויה מתוק ושמן שומשום כהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום כההשמן שומשום כהה
Kecap ManisKecap Manis
7
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
כדי להכין סלמון, לשלב panko, קוקוס, כורכום בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
כורכוםכורכום
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
9
מפזרים סלמון באופן שווה עם מלח, כוסברה, ופלפל. לדלות פילה בתערובת panko.
מרכיבים שתצטרך
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
10
מחממים מחבת ovenproof גדולה מעל חום בינוני. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
11
הוסף פילה סלמון למחבת, צד העור למעלה; לבשל 2 דקות. בזהירות להפוך פילה מעל; מחבת מקום בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמוןפילה סלמון
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
אופים ב 400 במשך 6 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה חנה. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
חנה שרדונה
חנה שרדונה
עם צבע של דבש מבריק קש זהוב, יין זה מביא ניחוחות של אפרסק בגריל, פאי אגס, עם קרמל,נבל, אננס. על החיך, פרוסת תפוח טרי עם קרום עוגה, קרמל, עוגת אגס, אפרסק בגריל, טוסט ובננה.