סלמון צלוי עם Ragoà " T של עדשים וירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 714 קלוריות, 57 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %53 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, בצל, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו סלמון צלוי עם עדשים ים תיכוניות, סלמון צלוי לימון עם עדשים, ו צלעות כבש צלויות עם ירקות שורש מטוגנים וקולקאנון-כרוב שמנת ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את הגזר הלפת, מתבלים במלח ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רק במכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת
גב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים לקערה קטנה ומחזירים את המחבת לחום בינוני. ממיסים את החמאה, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד כמעט פריך.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
להעביר מגבות נייר עם כפית מחוררת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
5
יוצקים את כל אבל 2 Tbs. של השומן.
6
מוסיפים את שאלוט ושום למחבת ומבשלים 1 דקה ללא בראונינג.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את העדשים שמורות, ירקות מרוסקים, בייקון, ומרק עדשים שמורות; מבשלים עד המרק נספג לחלוטין על ידי העדשים, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומתחממים. מבשלים את הסלמון: למקם מתלה תנור כ 6 אינץ ' מן broiler ו מתלה שני במרכז התנור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
תחמם את המטאטא גבוה. קו גיליון אפייה מעוטר בנייר כסף ומברשת את הנייר בקלילות עם חלק מהחמאה המומסת.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
להניח את פילה סלמון, צד העור למטה, על נייר; מברשת את צמרות הצדדים בנדיבות עם שאר החמאה העונה עם מלח ופלפל. לצלות את הסלמון על המדף העליון עד העליון הוא השחמה יפה, על 8 דקות. זה צריך להרגיש די מוצק כאשר לחוץ עם קצה האצבע ולהיות מעט שקוף באמצע אם flaked. זה ימשיך לבשל קצת בכוחות עצמו פעם אחת מהתנור, אבל אם זה עדיין קצת נדיר, לכבות את המטגן, מיד להפעיל את התנור על 204°, להעביר את תבנית האפייה למתלה המרכזי, ולסגור את דלת התנור.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מיונז, ועוד, לפי הצורך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
10
אופים את הסלמון עד הרגע, 1 עד 2 דקות. תלוש את העדשים והירקות על צלחות ערב חמות ולהגדיר פילה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
עדשים
מיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים מיד. לשתות הצעות לנסות פינו נואר thats אור בינוני על טאנינים וארוך על פירות, כמו Pepperwood גרוב מקליפורניה או Coldstream הילס מאוסטרליה.
מרכיבים שתצטרך
פינו נואר
1/4 כוס שומן חזיר
6 מעטפות (0.19 אונקיות כל אחת) תערובת משקה קלה ללא סוכר בלימונדת תות
שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות פרנק המשפחה הכרמים לואיס ויניארד שמורת שרדונה. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 62 דולר לבקבוק.