סלמון קלוי, סלק ותפוחי אדמה עם קרם חזרת
נסו סלק קלוי עם קרם חזרת, צדפות צרובות עם סלק קלוי, ירקות מוקפצים, גרמולטה הדרים ושמנת חזרת, ו סלמון צ'ינוק מצופה בחזרת עם ירקות מטוגנים ותפוחי אדמה חדשים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת קלייה גדולה, לזרוק את הסלק עם 1 כף השמן, 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית של השמיר, ו 1/8 כפית פלפל. מבשלים בשליש העליון של התנור, ערבוב פעם אחת, במשך 20 דקות.
הסר את המחבת מהתנור ודחוף את הסלק לצד אחד.
מוסיפים את תפוחי האדמה למחבת, ליד הסלק, וזורקים אותם עם הנותרים 1 כף שמן 1/4 כפית מלח. החזירו את המחבת לתנור ובישלו במשך 10 דקות. מערבבים את תפוחי האדמה ואת סלק, לשמור אותם נפרדים; להחזיר את המחבת לתנור.
בינתיים, שמן תבנית אפייה.
שים את הסלמון על תבנית האפייה ומפזרים 1/4 כפית מלח, 1/4 הנותרים שמיר כפית, ו 1/8 פלפל כפית.
שים את המחבת בתנור עם הירקות (אחרי שאתה מערבב אותם בסוף שלב 2). מבשלים עד הרגע, בערך 10 דקות עבור פילה 1 אינץ'.
בינתיים, בסיר קטן, להביא את השמנת רק לרתיחה.
הסר מהחום ולהקציף בחזרת, 1/4 הנותרים מלח כפית, וקמצוץ של פלפל.
מערבבים את הסלק ותפוחי האדמה יחד.
מגישים את הירקות עקף עם סלמון ורוטב חזרת.
המלצת יין: בצפון מערב האוקיינוס השקט, שם הם באמת יודעים פירות הים שלהם, פינו נואר הוא היין המועדף עם סלמון. זה צריך להיות גם שלך. נסה דוגמה פירותי מאורגון או קליפורניה.
יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן
סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.