קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות3
ציון בריאות18
מגזין

סלסה אבוקדו ורדה

סלסה אבוקדו ורדה
סלסה אבוקדו ורדה עשויה להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 172 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לך אבוקדו, מיץ ליים, מלח כשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו אנצ'ילדות עוף ברוטב סלסה ורדה עם אבוקדו אננס, סלסה ורדה עם אבוקדו, ו סלסה אבוקדו ורדה (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקלף קליפות מן tomatillos, ולשטוף עם מים קרים עד שהם כבר לא מרגישים דביקים.
מרכיבים שתצטרך
כמו פפיטאסכמו פפיטאס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
2
חותכים לחתיכות, ומניחים במעבד מזון.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
3
מוסיפים בצל, שום ופלפל סראנו; תהליך עד שהתערובת קצוצה דק מאוד.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים כוסברה ומיץ ליים; תהליך עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
5
מוסיפים אבוקדו ומלח; דופק עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני בתפריט? נסה זיווג עם פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. קונצ ' ה y טורו Marques דה Casa Concha פינו נואר עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
צבע אדום עמוק ועדין. האף מציג ניחוחות מרוכזים של תותים ופטל. החיך מציע מרקם מעודן וטעמים מורכבים של דובדבנים, פטל, שוש עם מבנה בולט. מרגיש כל כך שופע, בסדר ועדין.יין רב-תכליתי זה משתלב היטב עם בשרים לבנים כגון ארנב, חזיר, או שליו, כמו גם עם דגים שומניים וצדפות בהכנות קלות ועדינות. גם פארס טוב עם מנות אסיאתיות כגון מוקפץ וקארי מתון.