קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

סלסה אבוקדו-תירס

סלסה אבוקדו-תירס
סלסה אבוקדו תירס יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני יש 148 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 10 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות ענבים, שמן canolan, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו סלסה תירס ואבוקדו, סלסה תירס אבוקדו, ו סלסה אבוקדו-תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקציפים יחד גרידת ליים, מיץ ליים, שמן קנולה, חרדל דיז ' ון ופלפל אדום מרוסק בקערה גדולה. מערבבים גרעינים תירס, עגבניות ענבים חצויות, אבוקדו קצוץ, בצל אדום קצוץ, בזיליקום, וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות ענביםעגבניות ענבים
חרדל דיז ' וןחרדל דיז ' ון
גרעינים תירסגרעינים תירס
שמן קנולהשמן קנולה
מיץ לייםמיץ ליים
גרידת לייםגרידת ליים
בצל אדוםבצל אדום
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אבוקדואבוקדו
באזיל!באזיל!
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
2
מוסיפים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Alexana Revana הכרם פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.7 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.