קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות34
ציון בריאות2
מגזין

סלסה אבטיח

סלסה אבטיח
סלסת אבטיח לוקחת כ -25 דקות מתחילתו ועד סופו. תמורת 13 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני זה מכיל 21 קלוריות , 1 גרם חלבון ו- 1 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 34 מנות סועדים. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה עובד היטב בתור מזנון. אם יש לך בצל, חומץ אורז, כוסברה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. הקיץ יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 27% , וזה לא כל כך גדול. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו סלסת אבטיח , סלסת אבטיח וסלסת אבטיח .

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את 11 המרכיבים הראשונים. מכסים ומקררים עד להגשה. רגע לפני ההגשה מפזרים בוטנים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)חבילה אחת (8 אונקיות) עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
ציוד שתשתמש בו
3 תותים טריים3 תותים טריים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-La Marca Prosecco עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
לה מרקה פרוסקו
לה מרקה פרוסקו
היין המבעבע הזה הוא בצבע קש חיוור וזהוב. הבועות בעלות מרקם מלא ומתמשך. באף היין מביא הדרים טריים עם רמזים של דבש ופרחים לבנים. הטעם רענן ונקי, עם הדרים בשלים, לימון, תפוח ירוק, ונגיעות של אשכולית, מינרליות וקצת טוסט. הגימור קל, מרענן ופריך. הגישו תמיד את La Marca Prosecco מצונן בין 46-50 מעלות צלזיוס. יין מבעבע איטלקי רב תכליתי, La Marca Prosecco יכול להיות מוגש בחלילים מבעבעים או בכוסות יין לבן. בקבוק מלא מגיש כ-5-7 כוסות. לאחר המזיגה בסיבוב הראשון, אטום את הבקבוק שנפתח בפקק בקבוק כדי לשמור על שאר היין טרי ותוסס ולשמור את היין מקורר עד 46-50 מעלות צלזיוס. בקבוק שנפתח אמור להחזיק כ-3-4 שעות עם סגירת הבקבוק.