סלסה אדומה בסיסית אותנטית עשויה להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 19 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. אם יש לך מלח, מרק עוף, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. מתכונים דומים: סלסה אותנטית, סלסה טומטילו אותנטית, ו סלסה מקסיקנית אותנטית.
הוראות
1
בבלנדר, מניחים את כל החומרים למעט שמן. כיסוי; להתמזג עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
בסיר 2 ליטר, שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
מוסיפים תערובת עגבניות; מבשלים כ 5 דקות או עד חם.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
4
מגישים חם או קר עם שבבי טורטייה, לפי הצורך. מכסים ומקררים כל סלסה שנותרה.
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. הפסגה חץ וקשת Willamette עמק פינו נואר עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.