המתכון סלסה קיץ עם זריקה מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וטבעוני אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 161 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמו מתאבן במחיר סביר מאוד עבור יום העצמאות. אם יש לך מלח כשר, כוסברה, חלפיניו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. נסו סלסה קיץ, סלסה טרייה בקיץ, ו סלסה מלון קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרסק את שן השום, מפזרים 1 כפית מלח, ו, עם הצד השטוח של סכין גדולה, מחית ולמרוח את התערובת כדי להדביק גס.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
2
מערבבים את השום, עגבניות, בצל, חלפיניו וכוסברה בקערת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
1 כף חלפיניו, פרוס דק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את הטקילה, אם תרצה, ומתבלים עם שאר המלח, מוסיפים עוד לטעם במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
טקילה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מגישים מיד או לכסות עם ניילון לעטוף ולהניח בצד במשך 1 שעה בטמפרטורת החדר.
מקסיקני ניתן לזווג עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא דאטון-גולדפילד אמרלד רידג ' ויניארד פינו נואר. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 58 דולר.