תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רגאוט סתיו עם ירקות קלויים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מיץ לימון, רוטבגה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. עם כפית ציון של 54% המנה הזאת די טובה. נסו ירקות סתיו קלויים, ירקות סתיו קלויים, ו ירקות סתיו קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 45
2
שלב את המרכיבים הראשונים 8 בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ'.
3
מוסיפים סקווש, לפת, גזר ובצל, וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
אופים תערובת ב 450 מעלות במשך 30 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב מדי פעם.
5
הסר מהתנור, ולהפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות.
6
מערבבים תערובת סקווש, עוף, ושאר מרכיבים בתנור הולנדי גדול.
מרכיבים שתצטרך
7
אופים ב 350 מעלות במשך 50 דקות או עד ירקות רכים, ערבוב מדי פעם.