קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות75
מגזין

סנאפר אדום ורה קרוז

סנאפר אדום ורה קרוז
אדום סנאפר ורה קרוז הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 586 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 41g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, מיץ לימון, אזובית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סנאפר ורה קרוז, סנאפר אדום ורה קרוז, ו קוזומל סנאפר אדום ורה קרוז.

הוראות

1
הכן את הפילה: בדוק את סנאפר אדום עבור עצמות ולהסיר כל עם זוג פינצטה או צבת מחט האף.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
2
מפזרים מיץ לימון ומלח, ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
הפוך את הרוטב: במחבת גדולה, כבדה, חום 6 Tbs. של נפט. מטגנים את הבצל עד רך, 6 עד 7 דקות. מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 4 עד 5 דקות. לאחר מכן מוסיפים את הזיתים, צלפים, jalapeos, מיץ כבישה, עשבי תיבול, תבלינים, פטרוזיליה קצוצה, ומניות דגים או מיץ צדפות. מבשלים חשפו במשך 7 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם, ומניחים בצד במקום חם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
מלאי דגיםמלאי דגים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
מבשלים את הפילה: באותו מחבת, חום 1/4 כוס שמן על 2 דקות. עד שהוא מתחיל לנצנץ. לטגן את סנאפר, צד עור למטה, 2 דקות. ואז להתהפך. מכסים את הדג בתערובת העגבניות. להביא לרתיחה, לכסות בחוזקה, להסיר מהחום, ולתת קיטור במשך כ 3 דקות. עם כפית מחוררת, לסדר את פילה על צלחות חמות כפית את הרוטב עליהם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
8
צילום: רות לייבלי
9
דרג מתכון זה וצפה בסקירות

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.