סנאפר וסרטן מתובל עם מרק כוסברה לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 350 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סלרי, פילה סנאפר, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. נסו עוגות סרטנים מתובל עם לימון וליים aïoli, סנאפר מרק Habanero, ו סנאפר במרק עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
ממיסים את החמאה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
2
מוסיף את הבצל, סלרי, שום וג ' ינג ' ר ומבשלים על חום מתון עד מתרכך, על 5 דקות.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את זרעי כוסברה, פלפל אדום מרוסק, הל, אניס כוכב, פלפל, כוסברה ובזיליקום ספריגים ועלי סיד ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
זרעי כוסברה שלמה
עלי ליים
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
3 כפות שמן צמחי
1 בצל אדום, קוביות קטנות
4
מוסיפים את היין ומבשלים על חום מתון עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את רוטב הדגים, מיץ לימון ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים מעל חום נמוך בינוני במשך 15 דקות. מסננים את המרק לסיר קטן, מתבלים במלח; להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
במחבת קטנה, לשלב את כמון, הל, כוסברה, שומר וכוכב אניס וטוסט על חום גבוה בינוני עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
להעביר מטחנת תבלין ולתת מגניב, ואז לטחון לאבקה בסדר.
8
במחבת בינונית, מחממים 2 כפות שמן.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
מוסיפים את הבצל ומבשלים על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך רק מתחיל חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מוסיפים את התבלינים הקרקע ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 דקה. מקפלים את בשר סרטנים, כוסברה ומיצי לימון וליים ולהסיר מהחום. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3 כפות שמן צמחי
בשר סרטנים
צ'יפס קינמון וייטנאמי
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
11
בכל אחד 2 מחבת nonstick גדול, חום 1 1/2 כפות של השמן הנותר עד מנצנץ. מתבלים את הסנאפר עם מלח ופלפל; מוסיפים למחבת, העור בצד למטה. מבשלים על חום גבוה, בעדינות רועד המחבת, עד העור הוא חום זהוב פריך, 5 דקות. הפוך את הפילה ומבשל עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
3/4 פאונד, חבילה אחת, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם כל מעטפת רופפת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
תלולית תערובת סרטן מתובל בקערות רדודות מחוממות העליון עם פילה סנאפר, צד העור למעלה. כפית את המרק מסביב ומגישים מיד.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 99 דולר לבקבוק.