סנדלר שוקולד דובדבן יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 163 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חמאה, אפיית קקאו, קמח זהב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו סנדלר דובדבן שוקולד, עוגת שוקולד דובדבן-פטל, ו שוקולד צ'יפס-סנדלר דובדבן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
מערבבים 2 כפות סוכר חום ואת עמילן תירס ב 2-ליטר סיר. מערבבים דובדבנים. מבשלים מעל חום בינוני 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעובה מעט. מערבבים תמצית שקדים וצבע מזון.
חותכים בחמאה, באמצעות בלנדר מאפה או crisscrossing 2 סכינים, עד התערובת נראית כמו פירורים עדינים. מערבבים בחלב ווניל עד שהתערובת יוצרת בצק רך. טיפה בצק על ידי 6 כפות על תערובת דובדבן חם.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Schloss Vollrads Riesling Spatlese עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.