ספגטי בייקון ופטריות
ספגטי בייקון ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון, פטריות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: פטריות שמנת וספגטי בייקון, ספגטי עם בייקון שמנת ורוטב פטריות, ו ספגטי פטריות.
הוראות
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את הבייקון עם בצל במחבת גדולה על חום בינוני עד הבייקון הוא כמעט פריך, על 10 דקות; לנקז עודף שומן, ומערבבים את הפטריות ורוטב עגבניות. מביאים את הרוטב לרתיחה. להחזיר את הספגטי המבושל לסיר, לערבב עם רוטב, ולהגיש.