קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

ספגטי בייקון ופטריות

ספגטי בייקון ופטריות
ספגטי בייקון ופטריות יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו בייקון, פטריות, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . מתכונים דומים: פטריות שמנת וספגטי בייקון, ספגטי עם בייקון שמנת ורוטב פטריות, ו ספגטי פטריות.

הוראות

1
ממלאים סיר גדול במים מומלחים קלות ומביאים לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את הספגטי, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק עד הנשיכה, כ 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
מסננים היטב במערך מסננת בכיור.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
בעוד הפסטה מתבשלת, מחממים את הבייקון עם בצל במחבת גדולה על חום בינוני עד הבייקון הוא כמעט פריך, על 10 דקות; לנקז עודף שומן, ומערבבים את הפטריות ורוטב עגבניות. מביאים את הרוטב לרתיחה. להחזיר את הספגטי המבושל לסיר, לערבב עם רוטב, ולהגיש.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מבושלספגטי מבושל
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
תפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דקתפוח אדמה, חצוי לאורכו ופרוס דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות4 עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביותקוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח