ספגטי ברוטב בשר
ספגטי ברוטב בשר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 412 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פלפל, בצל, ספגטי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו ספגטי ברוטב בשר, רוטב ספגטי ובשר, ו רוטב ספגטי שני בשרים (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן.
בעוד פסטה מבשלת, לחמם מחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבשר; לבשל עד השחמה, ערבוב להתפורר.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטוגנים 3 דקות.
מוסיפים יין; מבשלים 3 דקות או עד שהנוזל כמעט מתאדה.
מערבבים ברוטב בשר בקר וספגטי; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים בחלב, מלח ופלפל; לבשל 3 דקות, ערבוב מדי פעם.