ספייס ספייס שפשף את התחת חזיר עם חומץ שרי-דבש זיגוג
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אירופיים, אז תנו הזדמנות ל תבלין ספרדי שפשף את התחת חזיר עם חומץ שרי-דבש זיגוג. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 580 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו פלפל טחון גס, מלח כשר, שומר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד הכי טוב כמו מרינדה, והוא נעשה בערך 17 שעות ו-5 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. נסו ספייס ספרדי שפשף צלע עין עם רוטב סטייק חומץ שרי, סטייק סלמון צלוי עם חומץ שרי-זיגוג דבש, ו סלמון בגריל עם חומץ שרי - זיגוג דבש ועגבניות מתובלות (מתכונים דומים).
הוראות
ציוד מיוחד: La Caja סין גריל
מערבבים את הפפריקה, מלח, כוסברה, שומר, זרעי חרדל ופלפל בקערה. לשפשף את כל החזיר עם תערובת התבלינים. תכסה את החזיר ותכניס למקרר בין לילה.
לטאטא את הדבש, חומץ, מלח ופלפל בקערה.
הכן את סין Caja על פי הוראות היצרן.
טפטוף חזיר בשמן ומפזרים מלח ופלפל.
מניחים את החזיר בסין Caja וצולים עד חזיר מגיע לטמפרטורה פנימית של 175 מעלות F, על 3 1/2 שעות. ב 175 מעלות F, להתחיל לצלות את החזיר עם זיגוג שרי חומץ-דבש על כל 15 דקות. הסרת החלק העליון של סין Caja יהיה להאט את תהליך הבישול במידה ניכרת.
לבשל את החזיר עד שהוא מגיע לטמפרטורה פנימית של 190 מעלות F, על 1 שעה.
הסר את החזיר מסין Caja ואוהל רופף עם רדיד אלומיניום.
תן מנוחה חזיר במשך 20 דקות לפני חיתוך או משיכה.