ספירלות סלמון עם רוטב מלפפון
ספירלות סלמון עם רוטב מלפפון עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 4 מנות עם 244 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 20% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-162 היו אומרים שהוא הגיע למקום. גשו לסופר וקנו מיץ לימון, שמן זית, מיץ לימון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן ופסקטרי דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 98%. ציון זה מצוין. נסו ספירלות חצילים עם יוגורט יווני, עגבניות ומלפפון, ספירלות סלמון מעושן, ו ספירלות שרימפס סלמון עבור מתכונים דומים.
הוראות
הסר את העור מהפילה וזורק.
חותכים פילה לאורכו לארבע רצועות.
מניחים שני ענפי שמיר על כל רצועה; להתגלגל. השחילו סלמון על ארבעה שיפודי עץ מתכתיים או ספוגים.
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את מיץ הליים, השמן והחרדל; מוסיפים סלמון. חותם תיק ולהפוך מעיל; במקרר עבור 30 דקות, מפנה מדי פעם.
מסננים וזורקים את המרינדה. בעזרת מלקחיים עם ידית ארוכה מרטיבים מגבת נייר בשמן בישול ומצפים קלות את מתלה הגריל. צולים סלמון, מכוסה, על אש גבוהה או צולים 3-4 אינץ'. מהאש למשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
בינתיים, בקערה קטנה, שלבו את מרכיבי הרוטב.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, סוביניון בלאן
פינו נואר, שרדונה וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התיבול והרטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, בעוד שסוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בעל גוף קל, נמוך טאנין כמו פינו נואר, משתלב נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.
![יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר]()
יינות טיודור שמורת טונדרה סנטה לוסיה היילנד פינו נואר
ארצי בצורה נעימה-אופי הפרי קרוב יותר לשזיף מאשר לדובדבנים. הפה מתוק וטעים עם רמזים של קולה ואפיית לחם.