קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

סקווש בלוט עם כרוב ונקניקיות

סקווש בלוט עם כרוב ונקניקיות
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, נקניק הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. וזה נהדר. מתכונים דומים: סקווש בלוט וכרוב מעל פני, quinoan וקייל ממולאים דלעת סקווש, ו ריזוטו פארו עם סקווש בלוט וכרוב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 375°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים פרוסה דקה מהצד העגול של כל חצי סקווש כדי ליצור בסיס יציב.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3
מפזרים מלח ופלפל; מעיל עם תרסיס בישול.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
4
מניחים בצד בשר סקווש על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום; אופים עד זהב ומכרז, 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר מהתנור; הפוך סקווש והנח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מטלית חום. במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני, חום 1 כפית שמן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
7
מוסיפים נקניק; מבשלים, נשברים לחתיכות גסות, עד חום, 6 דקות; מעבירים לקערה. לאותו מחבת, להוסיף 2 כפיות שנותרו שמן כרישה; לבשל עד כרישה רכה, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
להוסיף שום; לבשל, 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
להוסיף כרוב ולזרוק; להוסיף מרק. מכסים ומבשלים עד כרוב הוא רך, 5 דקות; מערבבים נקניק. מחלקים כרוב-נקניק מילוי בין סקווש. בקערה, לשלב אגוזי מלך, פרמזן ופנקו; מפזרים באופן שווה על קערות סקווש ומעיל עם תרסיס בישול. לטגן עד panko הוא זהב, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון אופציונליטרגון אופציונלי
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
מקלות קינמון קצריםמקלות קינמון קצרים
סכין קילוףסכין קילוף
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
עצמי