סקווש בלוט קלוי וסלט פטריות פורטובלו עם רדיקיו, תפוחים וזרעי דלעת
סקווש בלוט קלוי וסלט פטריות פורטובלו עם Radicchio, תפוחים וזרעי דלעת עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 235 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם שמן זית, רדיקיו trevisano, תפוח סבתא סמית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 66%. נסו סלט Radicchio עם עדשים ודלעת בלוט קלויה, עוף בלסמי קלוי עם קצף חזרת, סקווש בלוט עם זרעי דלעת, אורז חום, ו סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
לזרוק את טבעות סקווש עם שמן זית ומלח ואופים על מגש גיליון בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות או עד הדלעת רכה ומתחילה caramelize. חזור על תהליך זה עם הפטריות. * רמז-אלה יכולים להיעשות בו זמנית! שמור עד מוכן לשימוש.
לזרוק יחד את רדיקיו, ארוגולה, תפוח וזרעי דלעת בקערה בינונית. שמלה עם חומץ, שמן זית ומלח. הסלט צריך להיות לבוש היטב מתובל אבל לא רטוב.
כדי לשרת: להחזיר את הדלעת ואת הפטריות לתנור במשך 2 עד 3 דקות, רק כדי לחמם אותם.
מניחים טבעת סקווש על צלחת הגשה.
מניחים קומץ הסלט בתוך הטבעת.
חותכים את הפטריות לתוך 4 פרוסות ומסדרים אותם, fanned, בצד של הסלט.