שזיף חריף וצ'אטני תפוחים, בשר חזיר צלוי כל היום, צ'אטני תפוחים פיקנטי, פירה הדר בטטות, צ' אט מוקפץ, ו צ'וריסו חריף, דלעת סקווש & תפוח מלית דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מחממים את השמן במחבת שמירה גדולה, ואז מטגנים בעדינות את הבצל, זנגביל, צ ' ילי, הל, קינמון, חרדל וזרעי כמון יחד במשך 5 דקות, עד התבלינים הם ארומטיים.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס שום קצוץ
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
צ'יפס קינמון וייטנאמי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מערבבים את השום, סקווש ותפוחים לתוך הבצל, ואז מבשלים 10-15 דקות יותר, עד הבצל והתפוחים רכים ואת התשואות סקווש קצת פה ושם.
מרכיבים שתצטרך
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
סכין קילוף
3
מערבבים את כורכום וסוכר ולתת לו להמיס סביב הירקות. מבשלים במשך 5 דקות תהליך זה כמעט סוכריות את החתיכות של דלעת, כך שהוא doesn ' t להישבר לחלוטין במהלך השלב הבא.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
כורכום
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
יוצקים את החומץ, מתבלים עם 2 כפית מלח, ואז מביאים את הצ ' אטני בחזרה לרתיחה. לבשל, ערבוב קבוע, במשך כ 30 דקות או עד התפוח מבושל למטה כדי להפוך את בסיס רטוב עבור chutney, עם חתיכות של דלעת רך כאן ושם, וסירופ קטן בתחתית המחבת אתה לא רוצה chutney להיות יבש מדי כפי שהוא יתעבה כפי שהוא מתקרר.
מרכיבים שתצטרך
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
כפית צ ' אטני חם לתוך צנצנות מחוטאות חותם. ניתן לאכול את הצ ' אטני מיד, או להשאיר אותו להתרכך במקום חשוך. אתה יכול לאחסן אותו עד שישה חודשים.