תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש שעועית לטגן. מתאים ל-6 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 72 קלוריות. אם יש לכם מלח, פלפל, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. נסו סקווש קיץ ושעועית מוקפצת, סקווש קיץ & שעועית לבנה Sauté, ו סקווש סאוט (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת nonstick גדולה, לטגן את הבצל, שום ותבלינים בשמן עד הבצל רך.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים את השעועית, הסקווש והמים; מביאים לרתיחה. להפחית חום; לכסות ומבשלים במשך 8-10 דקות או עד רק במכרז.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוף
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים עגבניות ופטרוזיליה; מכסים ומבשלים 5 דקות יותר או עד שהירקות רכים.