סרדינים ממולאים בפלפלים מתוקים וחמוצים
אם יש לכם מיץ תפוזים, חומץ יין, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית כתית נוספת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שוקולד אגוזים עם קרמל (ללא גלוטן, ללא דגנים, טבעוני) כקינוח. וזה יוצא מן הכלל. נסו פלפל קוסקוס חמוץ-מתוק, סרדינים מטוגנים עם בצל חמוץ מתוק, צנוברים וצימוקים, ו עוף חמוץ מתוק עם אננס ופלפלים (מתכונים דומים).
הוראות
לנקות את הסרדינים, להשאיר את הראש על. שימוש בציפורן הממוזערת שלך, להסיר את עמוד השדרה מהראש לזנב, זהיר להשאיר את הראש והזנב ללא פגע. יש לשטוף כדי להסיר עצמות קטנות ולהניח בצד.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום 1/4 כוס שמן, שום אנשובי מעל חום גבוה בינוני עד השום מתחיל חום קל.
מוסיפים פירורי לחם וטוסט עד הזהב, תוך ערבוב כל הזמן, על 3 עד 4 דקות.
הסר ויוצקים לתוך קערת ערבוב גדולה.
מוסיפים דומדמניות, שקדים, פטרוזיליה, גרידה וחצי מיץ תפוזים.
מערבבים היטב ומניחים בצד.
להניח סרדינים על גבם, פתוח כמו ספרים ומניחים כף גדושה של מלית בכל אחד וצביטה סגורה. לסיים את כל הסרדינים ולהגדיר במקרר במשך 20 דקות.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', חום שנותר 2 כפות שמן זית על חום גבוה בינוני, להוסיף בצל אדום פלפלים אדומים וירוקים לטגן עד רק התרכך, על 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את מיץ התפוזים הנותר, חומץ וסוכר, מערבבים ומסירים מהחום.
יוצקים לתוך תבשיל 12 עד 14 אינץ ' תנור הוכחה. מסדרים פרוסות לימון סביב היקף המחבת, על גבי פלפלים ומניחים 2 סרדינים על כל פרוסה די קרוב זה לזה.
מניחים בתנור ואופים 25 דקות חשופות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.