תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם משתוקקים לאוכל דרומי. נסו להכין עגבניות ירוקות מטוגנות עם סלסאן עגבניות בשלות בבית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 308 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, בצל אביב, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם ולטו אובו צמחוני דיאט. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. , שהוא מוצק. סלסת עגבניות ירוקה (לא בשלה) לשימורים, עגבניות ירוקות פריכות מטוגנות עם סלסה עגבנייה טרייה, ו עגבניות ירוקות בגריל עם עגבניות אדומות וצהובות-סלסה בזיליקום דומים מאוד למתכון זה.
מחממים בריכה רדודה של שמן במחבת גדולה. מטגנים את העגבניות המצופות בקבוצות עד לזהב ופריך משני הצדדים, הופכים אותם עם פרוסת דגים. כפי שהם נעשים, לנקז היטב על נייר מטבח ולשמור חם בתנור נמוך בזמן שאתה מטגן קבוצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
כדי להפוך את סלסה, לערבב את כל החומרים יחד בקערה קטנה, ואז מתבלים עם מלח ופלפל.
ריזלינג, יין מבעבע, ו זינפנדל הם אפשרויות נהדרות עבור עגבניות ירוקות מטוגנות. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. הפס פרקר סנטה ברברה ריזלינג עם דירוג של 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.