עגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם)
עגבניות פרובנס (עגבניות אפויות ממולאות בגבינה ופירורי לחם) עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1737 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 122 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו גרידת לימון, שמן זית כתית מעולה, עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו עגבניות ממולאות Provencal, עגבניות פרובנס אפויות, ו עגבניות אפויות ממולאות בצינור שמנת מקרוני וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימם מראש תנור ל 204°.
מברשת 11-על ידי 13 אינץ צלחת אפייה זכוכית עם כף אחת של שמן זית.
הכן את העגבניות: באמצעות סכין חיתוך קטנה וחדה, לחתוך סביב הקיר הפנימי של העגבניות כדי לשחרר את הזרעים וג ' לי. לאחר מכן, עובד על קערה גדולה, עמוקה, להשתמש כף כדי לגרד בעדינות את הזרעים והבשר, דואג להשאיר את העגבניות ללא פגע. ודא שכל חצי עגבניות יושב שטוח. אם לא, השתמש בסכין הקילוף כדי לגלח חתיכה קטנה מתחתית העגבניה, אשר תבטיח שהיא יושבת ברמה בצלחת.
מניחים חצאי עגבניות בתבנית אפייה.
מניחים חתיכות לחם בקערה של מעבד מזון. דופק ליצירת פירורי לחם. אתה צריך שתי כוסות.
מוסיפים 1/2 כוס Gruyere, שאלוט, פטרוזיליה, טימין, פלפל אדום, גרידת לימון, ומלח ופלפל שחור לפי הטעם, ואת הדופק לשלב. עם המכונה פועלת, טפטוף 1/2 כוס זית דרך הזרבובית במכסה. להתמזג עד תערובת גושים יחד מעט.
מחלקים מילוי שווה בין 12 חצאים עגבניות, לחיצה מעט על המילוי.
מפזרים נותר Gruyere על עגבניות.
לטפטף עגבניות עם הנותרים 2 כפות שמן זית ואופים עד מילוי פחזניות וחום ועגבניות פשוט להתחיל לפצל, על 40 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.