קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

עגבניות צלויות פנה אלה וודקה

עגבניות צלויות פנה אלה וודקה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של משקה, אז תנו הזדמנות ל עגבניות קלוי פנה alla Vodkan. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 765 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. לכי לחנות וקחי שום, מוצרלה, איבו, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Crockpot מיובש שמש עגבניות פנה Alla וודקה, פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), ו פנה אלה וודקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חצי את העגבניות לאורך ולסדר אותם לחתוך בצד על מדפים תיל להגדיר מעל גליונות אפייה rimmed.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
טפטוף עם EVOO ומפזרים קורנית, מלח ופלפל. צולים עד העגבניות הם צנועים אבל עדיין לח במרכז, על 1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
4
בואו מגניב.
5
חום 2 כפות EVOO בסיר מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את השום והבצל, ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים עד רך מאוד אבל לא קרמל, 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיף את הוודקה ומבשל עד מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
מקלות חטיף בשר בטעם פפרונימקלות חטיף בשר בטעם פפרוני
8
מוסיף את ציר העוף ועגבניות קלויות וחום דרך. מערבבים את המסקרפונה, ולאחר מכן מחית לרוטב חלק למדי, שמנת באמצעות בלנדר טבילה, מעבד מזון או בלנדר. להחזיר את הרוטב לסיר, להוסיף את בזיליקום ומערבבים עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מסקרפונהnameמסקרפונהname
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה עבור הפסטה, ומתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10
מוסיפים את הפסטה ומבשלים עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
11
ניקוז.
12
לזרוק את הפסטה עם הרוטב ולהעביר לתבנית זכוכית או קרמיקה. למעלה עם מוצרלה ופרמזן. אם אתה עושה את הפסטה מראש, לקרר אותו ולאחר מכן לכסות עם קלף רדיד. לאחסן במקרר.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
כאשר אתה מוכן לשרת, מחממים את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
אופים את התבשיל, מכוסה, עד מחומם דרך, כ 45 דקות. לחשוף ולאפות עד חום מבעבע על גבי, 15 עד 20 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
מגישים עם סלט של אסקרול או רומיין לבוש במיץ לימון, EVOO, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אסקרולאסקרול
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן