עגל, פטריות בר, ויין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שמן צמחי, עמילן תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עגל מטוגן עם פטריות בר, פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
זרוק את העגל עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
חום 3 כפות שמן בתבשיל ovenproof כבד. לטגן את העגל מכל הצדדים על חום בינוני גבוה עד שהוא חום. (לא overrowd המחבת או העגל לא חום.) עם כפית מחוררת, להסיר את העגל למגש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומטגנים את הבצל על אש בינונית במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. ערבוב עם כף עץ, להוסיף את עמילן תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
מערבבים את מרק העוף, יין, גזר, טימין ורוזמרין לתוך תערובת הבצל. מבשלים את הרוטב במשך 1 דקה. להחזיר את העגל לתבשיל, לערבב היטב. צמות העגל, מכוסה, בתנור במשך 1 1/2 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
מים כדי לאפשר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בעוד העגל מתבשל, מחממים את השמן הנותר במחבת בינונית. מטגנים את הפטריות במשך 3 דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
כאשר העגל נעשה, להסיר מהתנור, להוסיף את הפטריות, ואת reseason עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מעבירים את העגל למנה ומקשטים את החלק העליון עם פטרוזיליה קצוצה.