עגל, פטריות בר, ויין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שמן צמחי, עמילן תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עגל מטוגן עם פטריות בר, פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
זרוק את העגל עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
חום 3 כפות שמן בתבשיל ovenproof כבד. לטגן את העגל מכל הצדדים על חום בינוני גבוה עד שהוא חום. (לא overrowd המחבת או העגל לא חום.) עם כפית מחוררת, להסיר את העגל למגש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומטגנים את הבצל על אש בינונית במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. ערבוב עם כף עץ, להוסיף את עמילן תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מערבבים את מרק העוף, יין, גזר, טימין ורוזמרין לתוך תערובת הבצל. מבשלים את הרוטב במשך 1 דקה. להחזיר את העגל לתבשיל, לערבב היטב. צמות העגל, מכוסה, בתנור במשך 1 1/2 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות