קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות36
מגזין

עגל, פטריות בר ויין אדום

עגל, פטריות בר ויין אדום
עגל, פטריות בר, ויין אדום נטול גלוטן, וללא לקטוז משקאות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 349 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, שמן צמחי, עמילן תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עגל מטוגן עם פטריות בר, פטריות בר קלויות בצמצום יין אדום, ו אורז בר מלית עם פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
זרוק את העגל עם המלח והפלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
3
חום 3 כפות שמן בתבשיל ovenproof כבד. לטגן את העגל מכל הצדדים על חום בינוני גבוה עד שהוא חום. (לא overrowd המחבת או העגל לא חום.) עם כפית מחוררת, להסיר את העגל למגש ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים את השמן שנותר למחבת ומטגנים את הבצל על אש בינונית במשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה יותר. ערבוב עם כף עץ, להוסיף את עמילן תפוחי אדמה ולהמשיך לבשל במשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תפוחי אדמהעמילן תפוחי אדמה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
6
מערבבים את מרק העוף, יין, גזר, טימין ורוזמרין לתוך תערובת הבצל. מבשלים את הרוטב במשך 1 דקה. להחזיר את העגל לתבשיל, לערבב היטב. צמות העגל, מכוסה, בתנור במשך 1 1/2 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד כאשר פירסינג עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד העגל מתבשל, מחממים את השמן הנותר במחבת בינונית. מטגנים את הפטריות במשך 3 דקות ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
כאשר העגל נעשה, להסיר מהתנור, להוסיף את הפטריות, ואת reseason עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מעבירים את העגל למנה ומקשטים את החלק העליון עם פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)

מרכיבים