עוגה פסיכדלית
עוגה פסיכדלית דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 461 קלוריות. אם יש לכם תערובת עוגת בטי, שמן צמחי, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: עוגה פסיכדלית, קאפקייקס פסיכדליים, ו עוגיות רכות פסיכדליות.
הוראות
תנור חום עד 177°. רסס התחתון רק של 13x9 אינץ ' פאן עם ספריי בישול. בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, מים, שמן וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין 4 קערות בינוניות.
הוסף צבע מזון שונה לכל קערה כדי להפוך כתום, אדום, כחול וירוק. ירידה על ידי כפות גדולות לתוך פאן זה לצד זה, לסירוגין צבעים.
אופים 25 עד 30 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה למיקרוגל, שוקולד לבן מיקרוגל וקרם הקצפה שנחשפו על 1 דקה גבוהה, ערבוב פעם אחת, עד מרכך ושוקולד ניתן לערבב חלקה. מגניב 10 דקות.
בקערה בינונית, לנצח חמאה 2 כוסות של אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב.
הוסף תערובת שוקולד לבן; להתמזג היטב.
להוסיף 1 כוס הנותרים אבקת סוכר; לנצח עד חלקה.
מוסיפים צבע מזון כתום ומערבבים היטב.
מורחים ציפוי על גבי עוגה.