הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-5 דקות. אם יש לכם מיץ תפוחים להתרכז, גזר, אבקת אפייהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו פאגנאן זוקיני ערמומי ומסגיר מחטיפן, עוגת שוקולד חמקנית ללא מו של ג'ניפר, ו מאפינס שוקולד צ'יפס תרד ערמומי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לטאטא יחד את הקמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, קינמון, אבקת אפייה, וציפורן בקערה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
תפוח נוסף אופציונלי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
הכה יחד את הביצים, סוכר, רסק תפוחים, שמן צמחי, מיץ תפוחים להתרכז, ותמצית וניל בקערת ערבוב עד חלקה. מערבבים את התערובת היבשה לסירוגין עם החלב, ולאחר מכן מוסיפים את הקישואים, גזר, צימוקים, ותאריכים; מערבבים עד רק רטוב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס רכז מיץ תפוחים לא ממותק מופשר
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
טעם מייפל לפי הטעם
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
תאריכים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
4
יוצקים לתוך צלחת אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס למרכז העוגה יוצא נקי, 35 עד 45 דקות. מגניב במחבת מעל מתלה תיל.