בננה ספליט פאי
בננה ספליט פאי דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 238 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בננה, מים, ציפוי מוקצף, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו לחם בננה ספליט בריא, בננה ספליט יאמי, ו בננה ספליט (מתכונים דומים).
הוראות
סדר פרוסות בננה בתחתית של piecrust, ולהפיץ אננס כתוש על בננה.
מערבבים מים ופודינג בקערה בינונית; מערבבים עם מקציף עד שהתערובת מעורבבת היטב. מקפלים פנימה 1/2 כוס קצפת ציפוי.
מורחים תערובת פודינג באופן שווה על פירות; לכסות ולקרר לפחות 2 שעות או להקפיא 45 דקות.
ממרח שנותר ציפוי מוקצף על תערובת פודינג.
מקשטים עוגה עם דובדבנים, אם תרצה.