עוגות יום הולדת פולנטה עם ציפוי מסקרפונה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגיות יום הולדת פולנטה עם ציפוי מסקרפונה. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. יום הולדת יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך גרידת לימון, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: ריזלינג Cupcakes עם ציפוי אגס Mascarpone (Cupcakes ללא גלוטן), עוגות תות עם ציפוי מסקרפונה, ו עוגות תות עם ציפוי מסקרפונה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
קו 2 מחבתות קאפקייקס עם 12 כוסות מאפין נייר כל אחד. מנפים יחד את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים את הפולנטה והמלח.
במיקסר עם מצורף ההנעה, שמנת יחד את החמאה והסוכר עד אור ורך. עם ריצת המיקסר להוסיף את החלמונים, 1 בכל פעם. הכה בחלב, וניל, וגרידת לימון. עם המיקסר על מהירות נמוכה להוסיף את החומרים יבשים לתערובת החמאה עד רק incorporated.
בקערה נקייה ויבשה מקציפים את החלבונים עד פסגות רכות טופס.
מוסיפים קמצוץ סוכר בזמן שהלבנים מתערבבים.
מוסיפים חצי מהלבנים לתערובת ומכים עם המשוט.
הסר את הקערה מן המערבל בעדינות לקפל את חלבוני הביצה הנותרים עם מרית לשלב אוויר להאיר את הבלילה.
כפית את הבלילה לתוך תבניות מאפין מרופד למלא את הכוסות על 2/3 מלא.
אופים 20 עד 25 דקות, או עד צמרות זהובות שיפוד עץ יוצא נקי כאשר מוכנס למרכז. מגניב את כל המחבת על מתלה תיל במשך כמה דקות לפני הסרת העוגות האישיות. לקרר את הקאפקייקס לחלוטין לטמפרטורת החדר לפני הציפוי.
שלב מסקרפונה עם הסוכר של הממתקים והכה יחד עם מקציף עד בשילוב. קרח cupcakes ולקשט עם פירות יער.