עוגות מוקה לאטה
עוגות מוקה לאטה דורש מסביב 2 שעות ו 12 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לאטה כפול עם חמאה, פירורי שוקולד, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. מתכונים דומים: עוגות מוקה לאטה, קאפקייקס מוקה לאטה כפול, ו עוגות לאטה זנגביל: לאטה ליקר ביצים צריך חבר.
הוראות
פירורי שוקולד מריר מיקרוגל בגובה 1 1/2 דקות או עד נמס וחלק, ערבוב במרווחים של 30 שניות.
מקציפים חמאה וגבינת שמנת במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. הכה בסוכר עד אור ורך.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת. מערבבים וניל.
שלב קמח הבא 3 מרכיבים. בהדרגה להוסיף תערובת חמאה לסירוגין עם שמנת חמוצה, מכות עד מעורבב. מערבבים שוקולד נמס לתוך הבלילה. (בלילה יהיה עבה מאוד.) הבלילה כפית על ידי כף מעוגלתתופסים לתוך מחבתות מאפין מיניאטורי משומן קלות.
אופים ב 350 במשך 11 עד 13 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב מחבתות על מדפי תיל 5 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מתלים חוט, מגניב לחלוטין (כ 30 דקות).
מורחים קאפקייקס עם לאטה כפול עם חמאה.
הערה: כדי להכין קאפקייקס בגודל רגיל, הבלילה כפית לתוך 2 משומן קלות 12 כוס מחבתות מאפין, מילוי שני שלישים מלאים.
אופים ב 350 במשך 22 עד 24 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכזים יוצא נקי. מגניב לקשט לפי הצורך. עושה 2 תריסרים.