קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות5
מגזין

עוגות סלמון על ידי להמיס/ התפשטות חמאה

עוגות סלמון על ידי להמיס/ התפשטות חמאה
עוגות סלמון על ידי להמיס (התפשטות חמאה דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-12 ומחירו 1 מנות.22 דולר למנה. מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. זה הביא לך את כולםמתכונים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ופסקאטרי דיאטה. אם יש לכם פירורי לחם, מלח כשר, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 36%. הציון הזה די גרוע. מתכונים דומים: חמאה נמסה בפה לחם תירס מתוק, אספרגוס נמס עם ממרח פסטו, ו אספרגוס נמס עם ממרח פסטו.

הוראות

1
שלב 4 כוסות מים, יין, 2 כפות. מפרץ ישן, ו 1 כף. מלח במחבת 10". מביאים לרתיחה על אש גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את עור הסלמון כלפי מטה, מכבים את האש, מכסים ונותנים לסלמון להתבשל בעדינות בנוזל החם למשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
בעזרת מרית מתכת מעבירים סלמון לצלחת בצד העור כלפי מעלה ומניחים להתקרר. (הסלמון עדיין צריך להיות נדיר באמצע.)
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
4
לקלף ולזרוק עור סלמון. שוברים סלמון לחתיכות קטנות ומניחים חתיכות בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את המפרץ הישן הנותר ומלח יחד עם פירורי הלחם, ממיסים, בצל ירוק, בצל, ביצים ומיץ לימון. מערבבים מרכיבים עד לאיחוד פשוט ומכניסים למקרר למשך 1/2 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
כף מעט מתערובת הסלמון לכוס מדידה של 1/3 כוס וארוז אותה בעדינות בידיים. פתח את התבנית ולחץ בעדינות בידך ליצירת קציצה ברוחב 2"; העבירו קציצה לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. חזור לעשות 12 קציצות. מקררים קציצות לפחות 1 שעה או לילה.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
להוסיף שמן 12 "מחבת ברזל יצוק עד שהוא מגיע לעומק של 1/2".
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד ששמן רושם 325 מעלות על מדחום טיגון עמוק. בעזרת מרית מתכת מעבירים בעדינות מחצית מהקציצות למחבת ומבשלים, הופכים פעם אחת עם המרית, עד להזהבה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
מעבירים עוגות לצלחת מרופדת במגבת נייר וחוזרים על עצמם עם הקציצות שנותרו.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן הם בחירה מצוינת עבור סלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, כדאי לשקול את התבלינים ואת הרטבים. שרדונה הוא חבר נהדר למנות חמאתיות וקרמיות, ואילו סוביניון בלאן יכול להשלים מנות עשבי תיבול או הדרים. אדום בהיר, נמוך טאנין כמו פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה א 'עד ת' עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
א 'עד ת' שרדונה
א 'עד ת' שרדונה
שרדונה א 'עד ת' 2010 נפתח בניחוחות של פרחים לבנים, קלמנטינה, ליים, חבוש, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים הלאה לאגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים לג ' ינג ' ר. התקף עמוס מינרלים הוא בהיר, מעורר תיאבון ואינטנסיבי. החיך האמצעי הניואנסי ממשיך בטעמים המשקפים ומגבירים את הארומטים. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים קלאסי אורגון סטילי שרדונה. 2010 היה בציר יוצא דופן עבור יינות לבנים באורגון ויין מונע טרואר מתוחכם זה אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי זה יספק במהלך 5 השנים הבאות.