עוגיות ג'ינג'ר לעיס
עוגיות ג'ינג'ר לעיס הוא צמחוני ומספק כ 48 מנות. מנה זו מכילה סביב 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 102 אוהדים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצה, זנגביל טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו עוגיות ג'ינג'ר ללא ביצים | עוגיות ג' ינג'ר מולסה לעיסה, עוגיות ג'ינג'ר לעיס, ו עוגיות ג'ינג'ר לעיס (מתכונים דומים).
הוראות
מסדרים מדפים בשלישים התחתונים והעליונים של ארוגים; מחממים ל 350°f. קו 2 אפיית sheetswith נייר קלף.
לטאטא קמח, groundginger, סודה לשתיה, קינמון,אגוז מוסקט, מלח ופלפל בקערה בינונית. Usingan מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה, לנצח סוכר חום, קיצור, וחמאה בקערה גדולה, גירוד למטה הצדדים halfwaythrough מכות, עד אור ורך, about3 דקות. הפחת את מהירות המערבל לרמה נמוכה.
Addegg, מולסה, ג ' ינג ' ר מגורד, וניל;לנצח רק כדי להתמזג.
להוסיף תערובת קמח; לנצח על מהירות נמוכה רק כדי להתמזג.
מערבבים ג ' ינג ' ר מצטבר (הבצק יהיה רך מאוד ודביק).
מניחים סוכר גלם בקערה רדודה. שימוש בכף מידה, לגרוף את הבצק.באמצעות כף שנייה, לגרוף בצק מאיפקוארוך למדוד לתוך קערה עם rawsugar; להפוך מעיל היטב.
העברה לתבנית אפייה מוכנה. Repeatwith מחצית הבצק שנותר וסוכר, ריווח כדורים 1/2 " זה מזה.
אופים עוגיות, גליונות מסתובבים חצי דרך, עד הקצוות הם המשרד centersappear סדוק, 10-12 דקות.
Transfercookies למדף חוט ולתת מגניב. Repeatwith בצק שנותר וסוכר, שימושסדינים אפייה מקופלים וחדשים parchment.DO קדימה: ניתן לעשות 3 ימים קדימה.לאחסן אטום בטמפרטורת החדר ביןגיליונות קלף או נייר שעווה.