קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

עוגיות כריך חמאת בוטנים, aka "נורה אפרון"

עוגיות כריך חמאת בוטנים, aka
אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות כריך חמאת בוטנים, aka "אפרון נורן" יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, אבקת אפייה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של נורן אפרון, עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מולסה חמאת בוטנים התחת, ו עוגיות כריך חמאת בוטנים.

הוראות

1
כדי להפוך את מילוי חמאת בוטנים, לשלב את כל החומרים מילוי בקערה באמצעות מקצף.מכסים ומקררים את התערובת עד שאתה מוכן למלא את העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
כדי להפוך את עוגיות חמאת בוטנים, בקערה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ואבקת אפייה. מערבבים את שיבולת השועל ומלח. הניחו בצד את המרכיבים היבשים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
גליל פירותגליל פירות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
בקערה של מערבל חשמלי עם מצורף ההנעה, לשלב את החמאה, חמאת בוטנים גושית, וסוכרים ושמנת במהירות בינונית גבוהה עד מאוד רכה וחיוורת, לפחות 3 דקות, גירוד את קערת הערבוב לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס12 גרם שוקולד מריר או חצי מתוק, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
הפעל את המיקסר בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות לשלב כל ביצה וגירוד את הקערה לפי הצורך. לנצח בתמצית הוניל.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
הוסף את החומרים יבשים על מהירות נמוכה 3 עד 4 תוספות ומערבבים עד רק בשילוב. אל תגזים.
6
הסר את הקערה מן המיקסר לגרד את הקערה עם מרית גומי, הולך כל הדרך לתחתית הקערה כדי לערבב היטב את החומרים היבשים.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
השתמש בכף גלידה כדי לחלק את כל העוגיות בכפות 1-אונקיה (או להשתמש על 1 כף ערמה לכל עוגייה), הצבת את הסקופים על גיליון אפייה מצופה קלף. אתה צריך לאכול בערך 48 עוגיות. (ניתן למקם את כל העוגיות צמודות יחד לצעד המצמרר - תפחיתו אותן לאפייה מאוחר יותר.) Chill the scooped cookies for at least 2 hours or longer.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
8
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, מחממים מראש את התנור ל 191°. מסדרים 8 עוגיות, מרווחות באופן שווה בנפרד מעד, על כל גיליון אפייה מצופה קלף. (הערה: אל תשטחו את העוגיות; הן ישטחו כשהן אופות.) הגדר את תבנית האפייה בתוך תבנית אפייה אחרת למחבת כפולה ומניח אותו בתנור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
אופים עד זהב שווה, כ 12 דקות, סיבוב המחבת באמצע זמן הבישול. אם יש לך 2 מחבתות פעמיים בתנור באותו זמן, גם לעבור אותם בין המדפים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל במשך כ 10 דקות לפני הסרת העוגיות עם מרית מתכת. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני מילוי אותן.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
כדי להפוך את כריך עוגייה, להפוך את צד שטוח עוגייה אחת ולהפיץ עם קצת פחות מ 2 כפיות של מילוי. (אם יש לך סקופ 1-אונקיה, אתה יכול מעט underfill אותו כדי לחלק את המילוי או underfill כף.) למעלה עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, לחיצה בעדינות. חזור עד שכל העוגיות נאספות לתוך כריכים.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
12
מהדליה
13
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas And Shelley Lance. צילום: אד אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Tom Douglas. פורסם על ידי Harper
14
Collins Publishers.

מרכיבים