עוגיות כריך חמאת בוטנים, aka "נורה אפרון"
אם 27 סנט למנה נופל בתקציב שלך, עוגיות כריך חמאת בוטנים, aka "אפרון נורן" יכול להיות נהדר צמחוני מתכון לנסות. מנה אחת מכילה 295 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. גשו לסופר וקנו שיבולת שועל מגולגלת, אבקת אפייה, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת הגבינה של נורן אפרון, עוגיות כריך חמאת בוטנים עם מולסה חמאת בוטנים התחת, ו עוגיות כריך חמאת בוטנים.
הוראות
כדי להפוך את מילוי חמאת בוטנים, לשלב את כל החומרים מילוי בקערה באמצעות מקצף.מכסים ומקררים את התערובת עד שאתה מוכן למלא את העוגיות.
כדי להפוך את עוגיות חמאת בוטנים, בקערה, לנפות יחד את הקמח, סודה לשתיה, ואבקת אפייה. מערבבים את שיבולת השועל ומלח. הניחו בצד את המרכיבים היבשים.
בקערה של מערבל חשמלי עם מצורף ההנעה, לשלב את החמאה, חמאת בוטנים גושית, וסוכרים ושמנת במהירות בינונית גבוהה עד מאוד רכה וחיוורת, לפחות 3 דקות, גירוד את קערת הערבוב לפי הצורך.
הפעל את המיקסר בינוני נמוך ולהוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, מכות לשלב כל ביצה וגירוד את הקערה לפי הצורך. לנצח בתמצית הוניל.
הוסף את החומרים יבשים על מהירות נמוכה 3 עד 4 תוספות ומערבבים עד רק בשילוב. אל תגזים.
הסר את הקערה מן המיקסר לגרד את הקערה עם מרית גומי, הולך כל הדרך לתחתית הקערה כדי לערבב היטב את החומרים היבשים.
השתמש בכף גלידה כדי לחלק את כל העוגיות בכפות 1-אונקיה (או להשתמש על 1 כף ערמה לכל עוגייה), הצבת את הסקופים על גיליון אפייה מצופה קלף. אתה צריך לאכול בערך 48 עוגיות. (ניתן למקם את כל העוגיות צמודות יחד לצעד המצמרר - תפחיתו אותן לאפייה מאוחר יותר.) Chill the scooped cookies for at least 2 hours or longer.
כאשר אתה מוכן לאפות את העוגיות, מחממים מראש את התנור ל 191°. מסדרים 8 עוגיות, מרווחות באופן שווה בנפרד מעד, על כל גיליון אפייה מצופה קלף. (הערה: אל תשטחו את העוגיות; הן ישטחו כשהן אופות.) הגדר את תבנית האפייה בתוך תבנית אפייה אחרת למחבת כפולה ומניח אותו בתנור.
אופים עד זהב שווה, כ 12 דקות, סיבוב המחבת באמצע זמן הבישול. אם יש לך 2 מחבתות פעמיים בתנור באותו זמן, גם לעבור אותם בין המדפים.
הסר את המחבת מהתנור להתקרר על מתלה תיל במשך כ 10 דקות לפני הסרת העוגיות עם מרית מתכת. אפשר לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני מילוי אותן.
כדי להפוך את כריך עוגייה, להפוך את צד שטוח עוגייה אחת ולהפיץ עם קצת פחות מ 2 כפיות של מילוי. (אם יש לך סקופ 1-אונקיה, אתה יכול מעט underfill אותו כדי לחלק את המילוי או underfill כף.) למעלה עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, לחיצה בעדינות. חזור עד שכל העוגיות נאספות לתוך כריכים.
Bakery Cookbook: Sweetness in Seattle by Tom Douglas And Shelley Lance. צילום: אד אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Tom Douglas. פורסם על ידי Harper