זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו עוגיות סוכר טבעוניות, עוגיות סוכר טבעוניות, ו עוגיות סוכר טבעוניות (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה, שמנת יחד את המרגרינה וסוכר. מערבבים בחלב שקדים טעים כל כך, שמן קנולה, וניל. בהדרגה להוסיף את הקמח, אבקת אפייה, קרם טרטר, וחלופת גבינת שמנת. ייתכן שיהיה עליך להשתמש בידיים שלך בשלב זה כדי לסיים את הערבוב.טופס את הבצק לתוך כיכר ארוכה לעטוף בצלופן. מקררים לכמה שעות.מחממים את התנור ל 350ºF (175ºC). משמנים את יריעות העוגיות או להשתמש בנייר כסף שאינו מקל.על משטח מקומח קלות (הדבקנו גיליון של רדיד שאינו מקל על השיש שלנו במקום), לגלגל את הבצק לעובי 1/4 אינץ'.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים לצורות הרצויות עם חותכי עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
ציוד שתשתמש בו
צבעי מאכל ג'ל ורודים, ירוקים וכחולים
3
מקום על 1 אינץ ' בנפרד עוגיה על גיליונות.
מרכיבים שתצטרך
48 סוכריות בגודל ביס של Skittles
4
אופים במשך 12 עד 14 דקות או עד תחתית וקצוות רק להתחיל לקבל חום בהיר.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
הסר גיליון אפייה מגניב על מדפי תיל.ברגע מגניב, קרח עם זיגוג מושלם לקשט לפי הצורך. לאחסן אטום container.In קערה בינונית, מערבבים יחד את הסוכר של ממתקים וחלב שקדים טעים כל כך עד חלקה. לנצח סירופ תירס תמצית שקדים עד הדובדבן הוא חלק ומבריק. אם הזיגוג עבה מדי, מוסיפים עוד סירופ תירס.