קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות סיכת בגדים

עוגיות סיכת בגדים
אם יש לכם קמח, סוכר ממתקים, חלמונים ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 7%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס ממולאות טריפל M&M, עוגיות טופי & עוגיות חמאת בוטנים גביע, עוגיות הפתעה חמאת בוטנים כפולה וטיפים למשלוח עוגיות # SundaySupper, ו עוגיות אלביס:" חמאת בוטנים "בננה בייקון עוגיות שוקולד צ' יפס.

הוראות

1
מערבבים 1/4 פאונד של החמאה עם 3 כוסות קמח, 2 כפות סוכר לבן, חלמונים ביצה, ומים. (נעשה כמו הכנת בצק עוגה עם בלנדר מאפה.)
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חלמון ביצהחלמון ביצה
בצק עוגותבצק עוגות
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
צמרמורת במשך 1 שעה ואז להתגלגל כמו בצק עוגה על גיליון מאפה משוריין.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגותבצק עוגות
גלולגלול
3
מורחים עוד 1/4 פאונד של החמאה על הבצק. מקפלים בצק יחד ומקררים 1 שעה. חזור על הליך זה עד שכל החמאה משמשת.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
בצקבצק
4
חותכים בצק לרביעיות. לעטוף כל רבעון בניילון נצמד. לְצַנֵן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
5
להוציא רבע אחד בכל פעם ולאפשר לעמוד בטמפרטורת החדר מספיק זמן כי זה מרכך מספיק כי הבצק יכול להיות מגולגל.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
6
מרדדים בצק על גיליון מאפה/ לוח מקומח.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
גלולגלול
7
חותכים את הבצק לתוך 1/2 אינץ 'רחב x 4-5 אינץ' רצועות ארוכות. לעטוף סביב סיכות בגדים או סיכות פינים צובט קצוות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
עוטףעוטף
8
אופים ב 400 מעלות F (200 מעלות C) במשך 12-15 דקות עד השחמה קלה. להחליק את מקלות בעוד עדיין חם מאוד ולאחר מכן מגניב לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
כדי להפוך את המילוי: בסיר מעל חום בינוני, לבשל 1 כוס חלב 1/2 כוס קמח עד ערבוב עבה כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
בואו מגניב.
11
קרם יחד מקצר, סוכר ממתקים, קרם מרשמלו, וניל.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
קרם מרשמלוקרם מרשמלו
קיצורקיצור
ונילוניל
קרםקרם
12
מוסיפים תערובת מבושלת לתערובת מוקרמת ומכים עד רכות. למלא תלתלים מאפה מקורר עם מילוי.