קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות16
ציון בריאות0
מגזין

עוגיות שוקולד בטירוף

עוגיות שוקולד בטירוף
המתכון בטירוף עוגיות שוקולד מוכן בערך 1 שעה והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון דרומי. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 186 קלוריות. אם יש לכם קמח, שבבי שוקולד מרירים, אבקת אספרסו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שיבולת שועל בריא בטירוף, עוגיות שוקולד לעיסה בטירוף, ו עוגת שוקולד בטירוף - שוקולד נמסיס (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 9×9 תבנית אפייה עם קלף paper.In קערה קטנה מקציפה יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח. תניח בצד.ממיסים 10oz של שוקולד באמצעות שיטת broiler כפול או במיקרוגל. בעוד עדיין חם, מערבבים באבקת אספרסו. להפריש ל cool.In הקערה של קרם מערבל לעמוד יחד את הסוכר והחמאה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
1 1/3 כוס מולסה1 1/3 כוס מולסה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים ביצים אחת בכל פעם ומערבבים רק עד שהם משולבים.מוסיפים לאט מרכיבים יבשים ומערבבים עד לשלב. מערבבים בשוקולד המומס. לבסוף מערבבים בשוקולד צ ' יפס שמורות ופקאנים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
3
יוצקים את התערובת לתבנית אפייה מוכנה ומפיצים אותה לשכבה זוגית עם מרית.מחממים תנור ל-350 מעלות F. וממפים שני גיליונות אפייה בנייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מניחים במקרר במשך 20-30 דקות, או עד המשרד מספיק כדי להתמודד בלי זה דבק באצבעות שלך.
5
מוציאים את הבצק מהמקרר ומחליקים את נייר הקלף והבצק על קרש חיתוך. בעזרת סכין גדולה וחדה, חותכים את הבצק ל-16 חלקים שווים.תן לכל חתיכה צורה מעוגלת במקצת עם כפות הידיים שלך במקום על דפי אפייה מוכנים.הכנס לתנור ואפה במשך 12(לעיס)-15 (פריך)דקות. או עד פני השטח הוא פשוט להגדיר, אבל עדיין הרבה רך כאשר בעדינות לחוץ באמצע.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
קרש חיתוךקרש חיתוך
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
תן לעוגיות להתיישב על תבנית האפייה במשך 20 דקות לפני העברת אותם למדף להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש