עוגיות שוקולד צ'יפס איום משולש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל איום משולש עוגיות שוקולד צ'יפס. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 373 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, שבבי שוקולד למחצה, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 49 דקות. נסו עוגיות שוקולד איום משולש, עוגיות שוקולד משולשות איום, ו עוגיות בראוני איום משולשות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. גליונות עוגיות קו עם נייר קלף.
לנפות את הקמח, אבקת אפייה ומלח לקערה ולהניח בצד.
ממיסים את השוקולד הלא ממותק, שוקולד מריר קצוץ ואת החמאה בדוד כפול על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד.
עם מערבל יד להכות יחד את הביצים, סוכר ווניל במהירות בינונית גבוהה עד אור במרקם ועבה, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים ביסודיות.
הפעל את המיקסר במהירות נמוכה, לערבב את החומרים יבשים עד רק בשילוב.
מערבבים בפקאנים ושוקולד צ ' יפס עד מעורבב.
מלא כף גלידה של 1/4 עם בצק, רמה אותו, ושחרר את הבצק על גיליון עוגיות מוכן, משאיר 3 אינץ ' בין העוגיות.
אופים את העוגיות עד שהן סדוקות למעלה, כ -14 דקות. מגניב על מדפים תיל