פטריות צדפות פרימוורה
פטריות צדפות פרימוורה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הפסקטרי הזה יש 536 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה 29% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם חמאה, פטוצ'יני, בצל ירוק וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. עם כפית ציון 66%, המנה הזו די טובה. נסו שיפודי פטריות-צדפות, מרק צדפות ופטריות עם ג'ינג'ר וכרישה, ו אספרגוס-פטריות פרימוורה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מבשלים פטוצ ' יני לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת גדולה, מטגנים פטריות ב 1 כף שמן ו 1 כף חמאה בקבוצות עד שהם רכים; מוציאים ושומרים על חום. באותה מחבת הקפיצו קישואים ואפונה בכף 1 שמן עד שהם פריכים-רכים; מוציאים ומניחים בצד.
טפחו צדפות יבשות במגבות נייר; מפזרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל. באותה מחבת מחממים את השמן שנותר על אש בינונית-גבוהה.
הוסף צדפות; מבשלים 1-2 דקות מכל צד או עד להזהבה ויציבה.
מסננים פטוצ ' יני; חוזרים למחבת.
מוסיפים את תערובת הירקות, הבצל הירוק, מיץ הלימון, הקליפה ושאר המלח והפלפל; מחממים.
יין מומלץ: פינו נואר, שרדונה, Chenin Blanc
צדפות עובד ממש טוב עם פינו נואר, שרדונה, שנין בלאן. שרדונה ושנין בלאן הם גפרורים נהדרים לצדפות בגריל או צרוב. אם הצדפות שלך מותאמות עם בייקון או בשר מרפא אחר, נסה פינו נואר צונן קלות. אתה יכול לנסות בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-39 דולר לבקבוק.
בואנה ויסטה שאטו בואנה ויסטה פינו נואר
פינו נואר עשיר זה נפתח בניחוחות פרי אדום המודגשים על ידי דומדמניות וגרידת תפוז. טעמי פטל ודובדבן ממשיכים עד לחיך ומשלימים תווים של שוקולד מריר ואוכמניות. מציג חומציות בהירה ומשקל בעל גוף בינוני, הגימור ארוך ומתמשך.