עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת
, המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 161 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו את שמן צמחי, קינמון טחון, מחית דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 251 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 25 דקות. נסו דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, דלעת M & M עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-350F ומסדרים אפייה בנייר אפייה.
לטאטא יחד דלעת, סוכר, שמן צמחי, וניל וביצה בקערה גדולה . בקערה נפרדת, לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, קינמון טחון, ומלח.
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת דלעת ומערבבים עד בשילוב.
קח כפות גדולות מלאות בצק ושחרר על גיליון עוגיות, על 2 סנטימטרים זה מזה. כאשר סיים, לנסות לעצב את הבצק כדי לדמות עוגייה. בצק העוגיות צריך להיות עגול ושטוח וחלק, הדומה למוצר האפוי המוגמר כי העוגיות לא מתפשטות הרבה במהלך האפייה ותתרומם. זה עוזר לעבוד עם הבצק אם הידיים שלך נשטפות טרי רטוב מעט.
אופים במשך כ 10 דקות או עד חום קל המשרד. בצק העוגיות יהיה כמעט באותו גודל וצורה כמו העוגיות המוגמרות כמו הבלילה לא מתפשטת הרבה.