עוגיות תאנה ושקדים לעיסות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו עוגיות תאנה ושקדים לעיסים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 5 גרם חלבון, 16 גרם שומן, ובסך הכל 246 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. 258 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה מאוכלרשת דורשת קמח, מיץ תפוזים, שקדים ותמצית ונילן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 33%, וזה די רע. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון עוגיות תאנה ושקדים לעיסות, עוגיות שקדים לעיסות, ו איטלקית ברצינות: עוגיות תאנים ושקדים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור ומחממים מראש ל -350 מעלות צלזיוס.
חמאה את התחתית והדפנות של תבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 9 על 13 אינץ'. מרפדים את התחתית בפיסת נייר קלף בגודל 8 על 20 אינץ', ומאפשרים לנייר העודף לתלות מעל הצדדים.
הקציפו את הקמח לכל מטרה, קמח השקדים, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה בקערה בינונית.
מקציפים את הסוכר והחמאה בעזרת מערבל ידני חשמלי עד לאיחוד בקערה גדולה. מקציפים פנימה את הביצה, השמנת והווניל לתערובת אחידה.
מוסיפים את החומרים היבשים ומקציפים עד שהתערובת נוצרת לגושים. לחץ את הגושים יחד ליצירת בצק. ללוש את הבצק למשך 30 שניות ולעטוף בניילון. מקררים במשך שעה 1.
מניחים 1/4 כוס מים, התאנים, מיץ התפוזים, תמצית הווניל וגרידת התפוז במעבד מזון. מערבבים עד שהתאנים נטחנות דק, כ -2 דקות.
מוסיפים את חמאת השקדים ומערבבים עד להטמעה.
מוסיפים את השקדים ודופקים עד לאיחוד.
מוציאים את הפלסטיק מהבצק וחותכים לשניים.
מרדדים 1 חתיכת בצק למלבן בגודל 8 על 12 אינץ ' על משטח עבודה מקומח היטב.
חותכים את הבצק לשניים לאורכו ואז לחצי לרוחב ליצירת 4 חתיכות בצק בגודל שווה.
מעבירים את נתחי הבצק לתבנית האפייה המוכנה בעזרת מרית, ומסדרים בשכבה אחת. צובטים את שולי הבצק יחד לאיטום. כף את המילוי על הבצק.
מורחים את המילוי באופן שווה על הבצק בעזרת ידיים לחות. החלק את החלק העליון של המילוי בעזרת מרית גומי.
מרדדים את יתרת הבצק למלבן בגודל 8 על 12 אינץ'.
חותכים ל -4 חלקים שווים ומניחים על גבי המילוי, צובטים את שולי הבצק יחד לאיטום.
אופים עד להזהבה, 25 עד 30 דקות.
מניחים את תבנית האפייה על מתלה תיל להתקרר לחלוטין, על 1 שעה.
בעזרת נייר הקלף העודף כידיות, הסר והניח על קרש חיתוך.
חותכים את העוגיה לעשרים וארבע חתיכות 1 1/2 אינץ ' מרובע ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
עוגיות עובדות ממש טוב עם שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מבעבע מתוק לא מציף סוכר פשוט או עוגיות לחם קצר, שרי שמנת מתוקה משלימה עוגיות מתובלות, ותווי האגוזים של מדיירה תואמים עוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.