קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות10
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין

עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת אגוזי לוז שוקולד עם קראנץ שוקולד פרלין. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 12 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 765 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, זיגוג שוקולד, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת אגוזי לוז קראנץ עם מסקרפונה ושוקולד, עוגת אגוזי לוז שוקולד קראנץ (פחמימות וגלוטן נמוך), ו עוגת מוס שוקולד חלב עם קרום אגוזי לוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו 2 גליונות אפייה עם parchmentpaper. מערבבים סוכר ו 1/3 כוס מים קטןמאכל מעל חום בינוני-נמוך untilsugar מתמוסס. הגדל חום ומבשללא ערבוב, מדי פעם מסתחרר פאנאנד מבריש את הצדדים עם מברשת מאפה רטובה, עד ענבר בצבע, 7-8 דקות.מערבבים אגוזי לוז, ואז לשפוך על 1 מוכןגליון, להפריד אגוזים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
מברשת מאפהמברשת מאפה
2
בואו מגניב.
3
מעביר אגוזים מסוכרים למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
אגוזים מסוכריםאגוזים מסוכרים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מוסיפים שמן אגוזי לוז ופרה עד רסק פרלין tomake חלק.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
פרליניםפרלינים
5
שלב שני שוקולדים 3 כפות רסק פרלין בקערת מתכת בינונית (מילואים הנותרים דבק פרלין עבור שכבת pralinemousse). הגדר קערה על סיר של מים רותחים ומערבבים עד chocolateis נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מסירים מחום ומערבבים במלח, ואז מדגנים.
מרכיבים שתצטרך
ריבת תותים ללא גרעינים, מחולקתריבת תותים ללא גרעינים, מחולקת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
פרוש בשכבה דקה (על 1/8") על גיליון הכנה שני. צ ' יל עד סט, about30 minutes.DO קדימה: ניתן לעשות 1 dayahead. לכסות ולשמור מקורר. לכסות ולהחזיק פרלין הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
1
מחממים תנור ל 191°. קו מחבת גיליון 17x11x1 " עם נייר קלף; נייר חמאה. לנפות קמח אבקת קקאו intoa קערה בינונית ולהניח בצד. הבדל4 ביצים, הצבת חלמונים בקערה גדולהלבן בקערה בינונית. באמצעות electricmixer, לנצח חלמונים עם 1/2 כוס סוכר onmedium מהירות עד עבה ואור צהוב, על 3 דקות. לנצח 4 ביצים שלמות, oneat פעם, מיזוג טוב בין תוספות.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
באמצעות מקצף נקי ויבש, לנצח לבן ביציעם נשאר 1/2 כוס סוכר תירס syprupuntil מעט מעובה וקציפתי, about2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3
מוסיפים תערובת ביצה-לבן לחלמון ביצה ומכים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
תערובת אבקת קקאו Addflour; מקפלים רק toblend.
מרכיבים שתצטרך
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
5
פרושים באופן שווה על preparedbaking גיליון.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
6
אופים עד בודק מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא נקי, על 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
בואו להתקרר לחלוטין. הפוך את העוגה על גדוללוח ייחום או גיליון אפייה לקלף את הקלף.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
מברשת עוגה בכל רחבי עם brandy.DO קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. שטח אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1
להביא שמנת לרתיחה בסיר רגיל. קרם פירה חם, אגוזי לוז, ומלח במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
בואו coolto טמפרטורת החדר. עם ריצת מכונה, להוסיף חמאה, 1 כף בכל פעם, puréeing untilsmooth בין תוספות. לעשות קדימה:ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.חזור לטמפרטורת החדר לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1
מערבבים שוקולד, רסק פרלין, וחמאה במדיום. להביא 3/4 כוס קרם לרתיחה בקטן גלאוקפן; לשפוך על תערובת שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
פרליניםפרלינים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
2
Letstand במשך 1 דקה, ואז מערבבים עד מומסותשן. מקציפים הנותרים 1 כוס creamuntil רך פסגות טופס. מקפלים קצפת creaminto תערובת שוקולד. לעשות קדימה: יכול bemade 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
1
מורחים אגוז גנאש overcake ו צמרמורת במקפיא עד שנקבע, על15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
2
מורחים מוס על גנצ ' אה ומקפיא עד שנקבע, על 15minutes.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
3
חותכים לרוחב עוגה לשלישים;מחסנית שכבות על גבי אחד את השני. Trimedges, ואז להפיץ זיגוג שוקולד overtop וצדדים של עוגה. להקפיא עד סט, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
זיגוג שוקולדזיגוג שוקולד
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
4
מקום במקרר ו chillovernight. לעשות קדימה: ניתן לעשות 2 daysahead. אוהל עם נייר כסף ולשמור מקורר.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
בואו עוגה לעמוד בחדר temperaturefor 30 דקות לפני ההגשה. לשבור מחנק שוקולד uppraline לתוך shards גדול ולסדר על גבי עוגה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
6
מקשטים עם אגוזי לוז קלויים.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית

מרכיבים