עוגת אוכמניות-אפרסק
מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 21 גרם של שומן, וסך הכל 267 קלוריות. אם 82 סנט למנה נופל בתקציב שלך, טארט אוכמניות-אפרסק יכול להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך חמאה, אוכמניות, חלמון ביצה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 13% המנה הזאת די גרועה. נסו עוגת פירורים בטעם אפרסק-אוכמניות, עוגת בריוש אפרסק ואוכמניות, ו עוגת אוכמניות וקרם אפרסק (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים פקאן במחבת טארט 10 אינץ ' עם שפה נשלפת ואופים בתנור 350 עד הזהב במרכז (לשבור אחד לבדוק), 8 עד 12 דקות.
במעבד מזון, מערבולת אגוזים, קמח, סוכר חום, וחמאה עד פירורים בסדר טופס.
מוסיפים וניל חלמון ביצה; מערבולת עד תערובת מגיע יחד בכדור.
לחץ על הבצק באופן שווה על הצדדים התחתונים ומעלה של מחבת טארט.
אופים בתנור 350 עד זהב עמוק, 15 עד 20 דקות.
בקערה, עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גבינת שמנת beat, שמנת חמוצה, אבקת סוכר עד חלקה. בקערה אחרת, מערבבים אפרסקים עם מיץ לימון.
מורחים תערובת גבינת שמנת על החלק התחתון של מאפה.
מפזרים נענע על גבי, אם משתמשים. חתיכות אפרסק חופפות במעגלים על גבינות. לפזר אוכמניות על אפרסקים.
שים ריבה במדד זכוכית 1 כוס ומבשל, חשוף, בתנור מיקרוגל בעוצמה מלאה (100%) עד נמס, 30 עד 45 שניות.
לשרת, או צמרמורת חשפה עד 1 שעה.
הסר שולי מחבת לחתוך טארט לתוך טריזים.
יין: יין קינוח ארצי-פרחוני כגון סוף הקציר Gewrztraminer.